Het familiebedrijf Simonis heeft zijn achtste restaurant geopend (naast onder andere Catch en Encore):
Het restaurant, dat wordt gerund door Naomi en Alain Simonis, biedt een Spaans geïnspireerde keuken. Het ligt naast de visafslag en heeft een opvallende open keuken waar gasten kunnen dineren of borrelen. Meer foto’s van het interieur staan aan het einde van de post. Het restaurant serveert Spaanse gerechten met een moderne twist. Mede-eigenaar Alain Simonis zegt: “Beso by Simonis zal meer service en internationale flair brengen in Spaanse restaurants. Dat ontbreekt vaak in restaurants met dit soort keukens.” Het restaurant heeft een wereldwijde vibe, ligt naast de visafslag en heeft 160 zitplaatsen – het terras heeft 120 zitplaatsen. Op de begane grond is er een grote open keuken waar mensen kunnen eten of drinken. De naam betekent ‘Simonis’ kus’ in het Spaans. Simonis is een familiebedrijf met een passie voor vis. Het begon als palingrokerij aan het einde van de negentiende eeuw en is nu uitgebreid naar meerdere visspeciaalzaken, nu geleid door de vierde generatie.
Halton Foodservice heeft de volgende ventilatie componenten geleverd waardoor het welzijn/comfort van de gasten maar natuurlijk ook voor de medewerkers prioriteit heeft;
- HR-vanglucht™kappen.
- Capture Ray UV-C Technologie.
- Vraag gestuurde ventilaties.
- HCL LED verlichting met een CRI>90
- Nobel Brandblussysteem
- Toevoer via down-flow roosters gebaseerd op het verdringingsprincipe
Met de Halton technologie voor ventilatie in professionele keukens wordt energie bespaard, tot wel 45%!